Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Miralem Suljemani krijgt rugnummer Luque


9 juli 2008 - De dagen van Albert Luque bij Ajax lijken te zijn geteld. Vandaag bij de presentatie van Miralem Sulejmani, die voor vijf seizoeenn tekende, kreeg de jonge Servische speler rugnummer 10 toebedeeld. Afgelopen seizoen speelde Luque zijn wedstrijden bij Ajax nog onder dat nummer.

Albert Luque werd in augustus vorig jaar als vervanger van Wesley Sneijder aangetrokken en kreeg ook direct zijn rugnummer. De Spaanse middenvelder, voor miljoenen op de loonlijst van Ajax, kon echter veel te weinig overtuigen.

Het is geen geheim dat Ajax graag van Luque af wil. Probleem is echter dat dit nog een moeilijk karwei zal gaan worden. Luque wil na de deceptie in Newcastle United absoluut slagen in Nederland en wil dan ook niets weten van een transfer, zo liet hij ook optekenen in een interview met Sportweek. Het is op dit moment nog onbekend welk rugnummer Luque komend seizoen krijgt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!