Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC zet Atteveld op non-actief


7 oktober 2008 - Het nieuws werd eigenlijk al gisteren verwacht maar werd vandaag pas officieel. Raymon Atteveld is door de clubleiding van Roda JC op non-actief gezet. Assistent-trainer Martin Koopman staat voorlopig voor de groep.

Roda JC meldt in haar persbericht het op non-actief stellen komt door 'langdurig gebrek aan resultaat'. De Limburgse club maakt een zeer teleurstellende seizoensstart door en wacht nog altijd op de eerste overwinning in het seizoen 2008/2009.

Een ontslag van de 42-jarige Atteveld lag in de lijn der verwachtingen. Atteveld leefde in conflict met een aantal spelers uit zijn selectie, waaronder ook Marcel Meeuwis die zelfs zijn aanvoerdersband inleverde. De resultaten waren nog redelijk maar nu de seizoensstart zo dramatisch is, kon Roda JC niet anders dan Atteveld aan de kant zetten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!