Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht rouwt na overlijden Van Schoonhoven


11 september 2009 - FC Utrecht speelt morgen in de topper tegen FC Twente met rouwbanden. Aanleiding is het overlijden van oud-speler Henny van Schoonhoven vanmorgen die slechts 39 jaar werd. Van Schoonhoven kwam in zijn loopbaan verder uit voor ADO Den Haag, Cambuur Leeuwarden en de amateurs van Elinkwijk.

Onlangs bezocht Van Schoonhoven op uitnodiging van FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen Sparta. "Gelukkig kon hij de wedstrijd tegen Sparta nog bijwonen", aldus voorzitter Jan-Willem Van Dop op de website van Utrecht. "Zo ziek als hij was, heeft hij genoten. Niet alleen van de wedstrijd, maar vooral van de reacties van de supporters. Uiteraard dragen onze spelers zaterdagavond een rouwband. Ik weet dat ik namens heel de club spreek, als ik Hennys familie condoleer met dit grote verlies en ze veel sterkte toewens."

Er is een condoleanceregister geopend op http://www.hennyvanschoonhoven.nl/

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!