Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC Roosendaal bezigt met Hoofdklasse


13 juni 2011 - RBC Roosendaal is hard bezig om de voor de deadline van 15 juni een Hoofdklasse-waardig elftal op de been te brengen. Een eerste versterking is al binnen. Sjoerd Schrier komt over van Baronie.

De 27-jarige Schrier speelde tussen 2006 en 2009 al voor RBC Roosendaal in de Jupiler League. Schrier kwam tot 43 competitieduels en wil nu de clubkleuren verdedigen in de Hoofdklasse. Trainer Eric Hellemans hoopt de komende dagen op meer versterkingen. De naam van Jeroen van Wetten (Barendrecht) zingt veelvuldig in Roosendaal rond. Verder zou de club ook een beroep doen op de A-junioren.

Het is onbekend of RBC Roosendaal aan de slag gaat in de Zaterdag of Zondag Hoofdklasse. De verwachting is echter dat het het zondagvoetbal zal gaan worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!