Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Deens international op proef bij Cambuur


6 juli 2003 - Cambuur krijgt een voormalig Deens international op proef. Het gaat om Mads Mortensen, een 29 jarige verdediger is afkomstig van de Griekse tweededivisieclub Kerkyra. De verdediger speelde het afgelopen seizoen 25 wedstrijden en kan transfervrij vertrekken vanwege een aflopend contract.

Mortensen wordt vertenwoordigd door de Nederlandse zaakwaarnemer Geert Stuve : "Een echte libero" Aldus Stuve in de Leeuwarder Courant. Mortensen zou in totaal 54 (jeugd)interlands voor zijn land hebben gespeeld en speelde in Denemarken 230 duels op het hoogste niveau.

Diezelfde Stuve reageert ook op het nieuws dat Cambuur keeper Rody Hoegee in de belangstelling zou staan van enkele Holland Casino Eredivisie teams. "Maar ik noem geen namen, daarvoor is de zaak nog niet concreet genoeg." Hoegee heeft nog een contract voor 1 seizoen in Leeuwarden. (met dank aan Leeuwarden Courant en Jan Faber)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!