Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Soltani vertrekt bij VVV Venlo


28 maart 2008 - Karim Soltani vertrekt na dit seizoen bij VVV Venlo. De vleugelaanvaller kiest vanwege zijn familie voor een terugkeer naar zijn geboorteland Frankrijk. Soltani heeft in Venlo een aflopend contract. VVV Venlo dacht met Soltani de opvolger van Amrabat al in huis te hebben.

,,Zijn afwijzing lag niet aan VVV of het contract, Karim wil gewoon terug naar Frankrijk en daar een club vinden,’’ zegt technisch directeur Mo Allach in het AD Sportwereld. ,,We zijn inmiddels naarstig op zoek naar een vervanger voor Soltani.’’

VVV Venlo zal komend weekend hoogstwaarschijnlijk bekend maken dat de optie in het contract met middenvelder Ekrem Kahya worden gelicht. Hierdoor blijft Kahya nog zeker een jaar in Venlo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!