Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen stuurt Kuqi naar huis


17 augustus 2006 - Njazi Kuqi is niet langer welkom bij FC Groningen. De Finse aanvaller kocht deze zomer zijn nog doorlopende contract bij het Engelse Birmingham City af om op amateurbasis te gaan spelen voor FC Groningen. De club heeft 'na een aantal incidenten' besloten niet langer met de aanvaller in zee te willen en heeft Kuqi dan ook weggestuurd.

FC Groningen op haar eigen website over het wegsturen van Kuqi: "Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen vond er de afgelopen weken een aantal voorvallen plaats. De beslissing van de club om met Kuqi te breken, was een nieuw incident bij de training van woensdag. FC Groningen wenst niet in te gaan op de details hetgeen er is gebeurd, maar vindt niet dat er nog langer sprake kan zijn van een situatie waarin Kuqi de kans krijgt zijn voornemen een contract af te dwingen in te vullen. Kuqi maakt derhalve geen deel meer uit van de selectie van FC Groningen."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!