Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adelaar nieuwe coach De Graafschap


17 juni 2003 - Frans Adelaar is de nieuwe coach van De Graafschap, zo meldt NOS Studio Sport. De voormalig coach van FC Utrecht en het Griekse Akratatitos tekende een contract voor een seizoen bij de Superboeren. Adelaar volgt Peter Bosz op die vertrok na de degradatie.

Adelaar had al meerdere malen aangegeven graag de nieuwe coach van De Graafschap te willen worden. De Superboeren zijn een van de weinige clubs in Nederland waar altijd iets te doen, zo versleet De Graafschap de voorbije jaren een groot aantal trainers.

De Graafschap heeft dus een nieuwe coach die de club weer moet loodsen naar de Holland Casino Eredivisie. De selectie van De Graafschap blijft goed in stand. Ook de sponsor Centric en haar directeur Gerard Sanderink vonden Adelaar de meeste geschikte opvolger van Bosz. Waarschijnlijk blijft Centric nu aan in Doetinchem als sponsor natuurlijk tegen een lager basisbedrag. Overigens is Sanderink van plan enkele contracten af te kopen van spelers die geen meerwaarde zijn voor De Graafschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!