Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente aast nu op Patrick Mtiliga


4 juli 2003 - FC Twente heeft tot dusver al een groot aantal spelers vastgelegd, ze zijn echter nog niet klaar. De Tukkers willen graag nog een linkeraanvaller naar Enschede halen. Gakhokidze lijkt uit beeld na zijn te hoge salariseisen, nu hoopt men Patrick Mtiliga vast te leggen.

FC Twente heeft tot dusver al een groot aantal spelers vastgelegd, ze zijn echter nog niet klaar. De Tukkers willen graag nog een linkeraanvaller naar Enschede halen. Gakhokidze lijkt uit beeld na zijn te hoge salariseisen, nu hoopt men Patrick Mtiliga vast te leggen.

Gakhokidze had een aflopend contract bij PSV en is zodoende transfervrij. De aanvaller heeft voldoende aanbiedingen maar heeft te hoge salariseisen, om die reden haakte RBC Roosendaal ook al af. Nu is het de verwachting dat ook FC Twente de onderhandelingen stopt.

FC Twente heeft meer hoop op Patrick Mtiliga. De 23 jarige Deen is eigendom van Feyenoord die hem nu al vier seizoenen verhuurd aan Excelsior. Op dit moment speelt Mtiliga een rol in de onderhandelingen tussen Feyenoord en RKC Waalwijk over Peter van de Berg. Mtiliga heeft nog een doorlopend contract en is zodoende niet transfervrij.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!