Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuw bod Valencia op Van der Vaart


21 augustus 2007 - Valencia heeft een nieuw verhoogd bod gedaan op Rafael van der Vaart. De NOS meldt dat de Spaanse topclub inmiddels 22 miljoen euro over heeft voor de middenvelder, HSV zou nog altijd niet bereid zijn mee te werken aan een transfer. In een eerder stadium bood Valencia nog 14 miljoen euro.

Een transfer van hun superster en aanvoerder Rafael van der Vaart is voor Hamburger SV onbespreekbaar. Van der Vaart heeft inmiddels aangegeven dat de clubs er voor volgende week donderdag uit moeten zien te komen omdat hij gewoon mee zal spelen in de voorronde van de UEFA Cup tegen Honved Boedapest. Indien Van der Vaart dan speelt is hij tot de winterstop niet speelgerechtigd voor Valencia in Europees verband.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!