Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sevilla in Eindhoven voor Arouna Kone


21 augustus 2007 - Volgens diverse Spaanse media waaronder ook het persbureau EFE lijkt Arouna Kone PSV te gaan verruilen voor het Spaanse Sevilla. De UEFA Cup winnaar van 2006 en 2007 zou in onderhandeling met PSV zijn over de transfervoorwaarden. PSV is bereid mee te werken aan een transfer van Kone, in een eerder stadium waren Galatasaray en Shakter Donetsk bereid de gevraagde transfersom te betalen maar zag Kone niets in deze clubs.

Sevilla daarentegen is een topclub in Spanje, die komend seizoen zo goed als zeker uitkomt in de Champions League. De eerste wedstrijd in de voorronde tegen AEK Athene werd immers met 2-0 gewonnen. De afgelopen twee seizoenen won de ploeg van trainer Ramos de UEFA Cup en komend seizoen lijkt de titel in de Primera Division het grote doel. In de Spaanse Supercup werd afgelopen weekend Real Madrid met 5-3 aan de kant gezet op eigen veld.

Arouna Kone lijkt bij Sevilla zijn ambities in vervulling te zien gaan. Opnieuw is het een stap omhoog in zijn loopbaan, het ultieme doel van de Ivoriaanse aanvaller is echter om nog eens uit te komen voor Manchester United. Voetbal International meldt inmiddels op haar website dat Sevilla een eerste bod van negen miljoen euro op de aanvaller heeft gedaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!