Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Het 'Bosman team' van de Eredivisie


26 december 2003 - VoetbalPlus.nl heeft een 'Bosman team' samengesteld voor de Holland Casino Eredivisie. Een interessant elftal met daarbij een reservebank van spelers die komende zomer een aflopend contract hebben en dus transfervrij zijn. Een naam als Yuri Cornelisse ontbreekt bijvoorbeeld op deze lijst omdat hij inmiddels al een club (NAC Breda) heeft gevonden. Namen als Babos, Trabelsi of Anastasiou ontbreken echter niet.


Op doel: Gabor Babos (NAC Breda)

Verdediging: Hatem Trabelsi* (Ajax) Peter Wijker (AZ) Kees van Wonderen (Feyenoord) Maxwell* (Ajax)

Middenveld: Arek Radomski (SC Heerenveen) Jari Litmanen (Ajax) Said Boutahar** (RKC Waalwijk)

Aanval: Romeo Castelen (ADO Den Haag) Iannis Anastasiou (Roda JC) - Gorgi Gakhokidze (FC Twente)Reservebank:

Geert de Vlieger (Willem II)

Kew Jaliens (Willem II)

Jeroen Heubach (FC Twente)

Mike Zonneveld (NEC)

Kevin van Dessel (Roda JC)

Tommie van der Leegte (ADO Den Haag)

Didier Martel (Vitesse)

Martin Drent (FC Groningen)

Tarik Sektioui (Willem II)Nederlandse spelers in buitenlandse dienst die een aflopend contract hebben zijn onder meer Ronald de Boer en Michael Mols (Glasgow Rangers) en niet te vergeten Edgar Davids (Juventus).*Ajax heeft een eenzijdige optie in de contracten van Maxwell en Trabelsi om het aflopende contract te verlengen. Ondanks was er echter een onderzoek op de universiteit waar uit bleek dat eenzijdige opties in het hedendaagse Nederlandse arbeidsrecht zijn verboden. Er is dus nog wat getouwtrek op dit moment.

** RKC Waalwijk en Boutahar beslissen aan het einde van het seizoen of men nog eens twee seizoenen met elkaar zal doorgaan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!