Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB wil Verbeek voor drie duels schorsen


28 augustus 2007 - De aanklager betaald voetbal wil SC Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek zwaar straffen voor zijn wegzenden in de wedstrijd tussen Ajax en SC Heerenveen afgelopen weekend. De oefenmeester kreeg het in het duel aan de stok met de vierde officail, waarop scheidsrechter Jol hem naar de tribune verwees. Verbeek heeft een schikkingsvoorstel ontvangen van drie duels waarvan één voorwaardelijk.

Verbeek was bij een 1-0 stand in het voordeel van SC Heerenveen woedend op een beslissing van scheidsrechter Dick Jol. Volgens Verbeek werd de Friezen een strafschop ontnomen waarbij Heerenveen de wedstrijd op slot had kunnen gooien. Uiteindelijk zou Heerenveen in de Amsterdam ArenA met 4-1 verliezen.

De oefenmeester heeft nu tot dinsdagmiddag 15.00 uur de tijd over het schikkingsvoorstel te denken. Mocht Verbeek niet ingaan op het voorstel dan zal de zaak door de tuchtcommissie behandeld worden.

Update 13.00 uur: Verbeek heeft inmiddels laten weten niet akkoord te gaan met het voorstel, om die reden laat hij de zaak voorkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!