Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Welkom op de vernieuwde VoetbalPlus


28 augustus 2007 - Welkom op de vernieuwde VoetbalPlus.nl. De oude layout was toe aan een flinke restyle en de afgelopen periode is er met man en macht aan gewerkt om tot dit resultaat te komen. We hopen jullie nog meer op de hoogte te kunnen houden van het laatste Nederlandse voetbalnieuws.

Naast de vernieuwde layout zullen waarschijnlijk nog wel een aantal dingen zijn opgevallen. Zo zijn er voortaan foto's bij alle artikelen, dit is in samenwerking met OrangePictures gerealiseerd. Daarnaast is er ruimte om te reageren op artikelen, dit is overigens alleen mogelijk als je geregistreerd bent. In de toekomst kunnen leden van VoetbalPlus exclusief meedoen aan prijsvragen en voetbalspellen.

Ook is er gewerkt aan een uitgebreide database met daarin alle spelers uit de Eredivisie, bijna 450 spelers in totaal. Van Roy Makaay (Feyenoord) tot de jonge Ingmar Maayen (FC Utrecht) en van Afonso Alves (SC Heerenveen) tot Maico Gerritse (VVV Venlo). Alle spelers zijn hierin te vinden.

VoetbalPlus blijft zich enkel en alleen richten op het Nederlandse voetbal. Bij ons zal je dan ook geen nieuws vinden over buitenlandse competities tenzij er een Nederlander bij betrokken is.

Het was en wordt sowieso een drukke periode. Vrijdagnacht sluit immers de internationale transfermarkt. Eigenlijk is nog geen enkele club echt klaar. Zo zijn Ajax en AZ nog op zoek naar een middenvelder, wil Feyenoord nog een linkshalf en een aanvaller en zoekt PSV nog naar een vervanger van Arouna Kone die zo goed als zeker naar Sevilla vertrekt. Mogelijk dat Afonso Alves zijn zin krijgt van Heerenveen en nog uit Friesland zal vertrekken. We blijven jullie op de hoogte houden!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!