Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Claessens naar Genk, Theo Janssen terug naar Vitesse


27 december 2003 - Gert Claessens vertrekt in de winterstop naar KRC Genk. De middenvelder zal Vitesse gaan verlaten vanwege zijn salarislasten voor de Arnhemse club, Theo Janssen die nog tot het einde van het seizoen zou worden gehuurd door Genk wandelt de tegenovergestelde weg. De linksbenige middenvelder keert dus eerder terug naar Nederland dan gepland. Bij Genk had Janssen vlak voor de winterstop zijn plaats verloren door blessures en een schorsing.


Claessens leek eerder deze week voor Lokeren te gaan. De middenvelder was het al eens geworden over een 3,5 jaar contract maar Vitesse verlangde een transfersom voor de 31 jarige middenvelder. Genk lijkt die wel te willen betalen en zal daarnaast Theo Janssen nu dus al terugsturen naar Genk. Janssen beschikt over fantastische voetbalkwaliteiten maar heeft nog altijd het predikaat van een ‘groot talent’. Op 17 jarige leeftijd (in 1999) maakte hij al zijn debuut voor Vitesse. In 2001 zat hij tweemaal op de bank bij het Nederlands Elftal. Claessens had bij Vitesse nog een contract tot 2006. Vitesse is ook nog altijd in gesprek met de Duits/Braziliaanse spits Paulo Rink die transfervrij kan vertrekken bij Olympiakos Nicosia. De Cyprotische club verkeert in financiele problemen en kan zijn salaris niet langer ophoesten. Ook praat Vitesse nog met Anderlecht verdediger Ilic.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!