Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo heeft Adil Auassar binnen


29 augustus 2007 - VVV Venlo is inmiddels tot een akkoord met FC Dordrecht gekomen over de transfervoorwaarden van Adil Auassar. Vanmorgen kwam RTV Rijnmond al met de melding dat VVV Venlo telefonisch contact met FC Dordrecht had opgenomen om navraag te doen over de beschikbaarheid van Aussar.

De linkspoot tekent in Venlo volgens De Limburger op korte termijn een contract van drie seizoenen. VVV-Venlo trainer Wetzel op de eigen clubsite: "Deze speler is wederom een speler die perfect in het profiel van de club past. Hij is jong en enorm talentvol. Bovendien heeft hij bewezen in korte tijd al een bepalende spelers te zijn bij een topploeg uit de Jupiler League. Hij is inzetbaar als linkerverdediger en middenvelder en goede linkspoten zijn schaars in de voetballerij. We kunnen nog veel plezier aan deze jongen beleven. Ik vind het heel prettig dat ik naast Niels Fleuren waarover ik zeer tevreden ben kan beschikken over een speler die ook op deze positie kan spelen."

VVV Venlo had behoefte aan een extra verdediger nadat het Frank Broers naar FC Emmen liet vertrekken. Auassar maakte in het seizoen 2005/2006 voor Dordrecht zijn debuut in het betaald voetbal. Het afgelopen seizoen was Auassar een vaste basiskracht in het elftal van Gert Kruys. Ook dit seizoen kwam hij in alle vier de competitieduels in actie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 29 augustus 2007 om 16:15
deze jongen is me op televisie eigenlijk nooit opgevallen, kent iemand hem hier?

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!