Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wil door met Mario Been


29 augustus 2007 - NEC wil ook na dit seizoen verder met trainer Mario Been. De Rotterdamse oefenmeester heeft in Nijmegen een contract tot het einde van het seizoen.

Been tegenover Omroep Gelderland: "Dat is natuurlijk een compliment. Carlos Aalbers heeft aangegeven dat ze met mij verder willen en wil daar graag in september over praten. Ik heb het prima naar mijn zin bij NEC en wil graag blijven, als ik maar groeimogelijkheden zie."

Volgens Omroep Gelderland wil Been namelijk wel ambities kunnen verwezenlijken. "We moeten wel toe naar een ploeg die structureel kan meedoen in het linkerrijtje. Nu kampen we nog met een smalle selectie."

Volgens de laatste berichten zou Marcel Boekhoorn weer als investeerder willen gaan optreden. In het verleden was Boekhoorn samen met een aantal collega-investeerders verantwoordelijk voor het aantrekken van onder meer Baretto, Niedzielan en Olsson.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!