Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ laat Rogier Molhoek niet gaan


29 augustus 2007 - NEC heeft tevergeefs bij AZ aangeklopt om Rogier Molhoek de rest van het seizoen te kunnen huren, zo meldt RTV Rijnmond. De clubleiding van AZ wil niet langer mee werken aan een mogelijke transfer van de 26 jarige middenvelder.

Eerder vandaag werd nog bekend dat NEC haar interesse van Lindenbergh had verlegd naar Rogier Molhoek, nadat bleek dat de middenvelder van Ajax de voorkeur uitgaf naar een overgang naar een buitenlandse club.

Rogier Molhoek kwam in de afgelopen twee seizoenen slechts achttienmaal in actie voor AZ. Het is dan ook opvallend te noemen dat AZ niet mee wil meewerken. Eerder speelde Molhoek vijf seizoenen voor RKC Waalwijk en twee jaar voor FC Dordrecht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!