Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord aast op Koreaanse aanvaller'


29 augustus 2007 - In de zoektocht naar een nieuwe vleugelaanvaller is Feyenoord volgend RTV Rijnmond uitgekomen in Zuid Korea. Feyenoord zou interesse hebben voor Chun-soo Lee, die momenteel onder contract staat bij het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai. Chun-Soo Lee speelde al 71 keer voor zijn land.

De aanvaller was met Zuid Korea actief op de WK's van 2002 en 2006 en kent door de toenmalige bondscoaches Guus Hiddink en Dick Advocaat de Nederlandse voetbalstijl. Chun-Soo Lee speelde na het succesvolle WK van 2002 al enige tijd in Europa. Een succes werd het bij zowel Real Sociedad en Numancia echter niet waarna hij terugkeerde naar Zuid Korea.

Na het vertrek van Royston Drenthe (Real Madrid) en Romeo Castelen (HSV) als mede de blessure van Slory is Feyenoord hard op zoek naar versterking van de vleugels. Mogelijk dat Chun-Soo Lee die versterking kan worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!