Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw versterking voor ADO Den Haag


30 augustus 2007 - De selectie van ADO Den Haag is opnieuw verder versterkt. Raymond Victoria maakt het seizoen in Den Haag af. De 34 jarige verdediger tekende vandaag een eenjarig contract bij de club uit de Residentie. Het afgelopen seizoen kwam de verdediger uit voor het Cypriotische AEK Larnaca, door betalingsproblemen keerde hij terug naar Nederland.

Victoria is per direct speelgerechtigd waardoor de verdediger op zondag 2 september al zijn debuut kan maken in de uitwedstrijd van ADO Den Haag tegen HFC Haarlem.

De verdediger kwam in het verleden uit voor Feyenoord, Bayern München, De Graafschap en Willem II. Zowel in Doetinchem als Tilburg was hij jarenlang de rots in de branding. Bij De Graafschap speelde hij vijf seizoenen, terwijl Willem II acht jaar lang zijn club was. Vorig jaar zomer volgde er een uitdaging op Cyprus.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!