Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toda gaat niet in op aanbieding ADO Den Haag


27 december 2003 - Kazuyuki Toda zal ADO Den Haag niet komen versterken. De Japans international was een week op proef bij de nummer zeventien van de Holland Casino Eredivisie en kreeg zelfs een contract aangeboden. Toda zal echter niet ingaan op de aanbieding en lijkt dus het komende half jaar genoegen te moeten nemen met een plaats op de tribune bij Tottenham Hotspur die hem momenteel heeft gehuurd.


ADO Den Haag zal dus op zoek moeten blijven naar versterkingen want gelet op de eerste competitiehelft zijn die ook nodig om zich te kunnen handhaven. Mogelijk dat ADO Den Haag zich op korte termijn zal versterken met Ebi Smolarek die in de wandelgangen veel wordt genoemd in Den Haag. Ook Oulida en Simons zullen op proef komen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!