Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mounir El Hamdaoui naar AZ


31 augustus 2007 - Mounir El Hamdaoui gaat spelen voor AZ. De Alkmaarders kwamen vanavond tot een akkoord met Willem II nadat bleek dat Afonso Alves van SC Heerenveen niet haalbaar bleek. El Hamdaoui is daarmee de grote aankoop van AZ op 31 augustus.

De 23 jarige El Hamdaoui was lange tijd uit de roulatie door een zware knieblessure. In de voorbereiding van dit seizoen maakte El Hamdaoui pas zijn rentree in het elftal van Dennis van Wijk maar vertrok nu dus al weer.

Mounir El Hamdaoui speelde in totaal slechts 7 duels voor Willem II maar heeft nu weer zijn transfer te pakken. De speler had in Tilburg nog een contract tot en met het einde van het seizoen. El Hamdaoui speelde eerder voor Excelsior en het Engelse Tottenham Hotspur

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Matthijs Bremmer op 1 september 2007 om 09:27
Lijkt me een welkome verstering voor AZ...goed alternatief voor Alves, dat op het laatste moment niet doorging

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!