Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hugo Borst: 'AZ betaalt zes miljoen voor El Hamdaoui'


1 september 2007 - Hugo Borst gaat in zijn column in het Algemeen Dagblad in om de onderhandelingen van AZ en Heerenveen over Afonso Alves. Ook maakt de columnist melding van het feit dat AZ zo rond de zes miljoen euro betaald voor Mounir El Hamdaoui aan Willem II.

Over de onderhandelingen tussen Heerenveen en AZ komt Hugo Borst met het volgende verhaal:
- Heerenveen vroeg twintig miljoen euro.
- Op vrijdagmorgen bood AZ 12 miljoen euro plus de garantie dat Heerenveen bij een mogelijke doorverkoop van Alves nog eens vier miljoen krijgt.
- Heerenveen zakte later op de dag van 20 miljoen euro naar 16 miljoen euro. AZ zou niet verder willen gaan dan 14,5 miljoen euro en zou dat in vijf jaar willen betalen. Hierop besloot Heerneveen de Braziliaanse aanvaller in Friesland te houden.

Hugo Borst: "Maar dan: AZ koopt Mounir El Hamdaoui. Willem II vroeg tien miljoen. AZ betaalde naar verluidt meer dan zes miljoen! Zijn marktwaarde is nog niet eens de helft. Voor een technisch begaafde spits die in de eerste divisie goed uit de verf kwam, maar niet doorbrak bij Tottenham Hotspur en Willem II is dat een onverantwoorde investering. El Hamdaoui verhoudt zich tot Alves als een scooter tot een sportwagen. En voor alle duidelijkheid. Die Pelle blijkt ook al een scooter en AZ moet sportwagens kopen, geen scooters."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!