Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van Persie op lijstje Arsenal'


28 december 2003 - Robin van Persie wordt door scouts van Arsenal nauwlettend in de gaten gehouden, zo meldt de doorgaans betrouwbare kwaliteitskrant The Guardian. Arsenal heeft een lijstje met spelers samengesteld voor de komende transferperiode. Arsenal manager Wenger zou in ieder geval Defoe (West Ham United) willen aantrekken omdat hij van mening is dat zijn selectie niet genoeg inhoud heeft.

Naast Van Persie en Defoe staan ook Squillaci (Monaco), Abidal (Monaco), Klose (Kaiserslautern), Mexés (Auxerre) en Reyes (Sevilla) op het lijstje van Wenger. Overigens staat ook de Letse volksheld Verpakovskis op het lijstje van Arsenal. Verpakovskis was door zijn belangrijke doelpunten zeer belangrijk voor de kwalificatie van Letland voor het EK volgend jaar in Portugal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!