Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht laat zege in slotfase glippen


2 september 2007 - FC Utrecht leek vandaag in de eigen Galgenwaard hard op weg naar de drie punten. Toch zou het nog mis gaan voor het elftal van Willem van Hanegem. Oud-speler Donny de Groot maakte namens De Graafschap in het laatste kwartier de 2-0 achterstand ongedaan en zorgde daarmee voor een punt voor de Superboeren.

Robin Nelisse had FC Utrecht vlak voor en na rust naar op een comfortabele 2-0 voorsprong gezet. De drie punten leken vandaag dan ook gewoon in Utrecht te blijven, maar Donny de Groot stak daar een stokje voor.

De aanvaller van De Graafschap tekende dertien minuten voor tijd voor de aansluitingstreffer. Twee minuten voor het einde van het duel maakte de aanvaller er zelfs 2-2 van. De Graafschap nam daarmee een punt mee naar Doetinchem.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!