Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ kan Molhoek in winterstop terughalen


4 september 2007 - AZ heeft de mogelijkheid om Rogier Molhoek in de winterstop terug te halen naar Alkmaar. In de verhuurovereenkosmt tussen AZ en NAC Breda, dat Molhoek huurt, spreekt men over een noodsituatie.

Mochten de Alkmaarders te kampen krijgen met een blessuregolf onder de middenvelders in de selectie dan kan AZ Molhoek dus terughalen. "Alleen onder die voorwaarde konden wij Molhoek naar Breda halen", aldus NAC-directeur Earnest Stewart in BN/De Stem.

AZ-directeur Marcel Brands: "Zo'n constructie passen we vaker toe. In geval van veel blessures willen wij niet het risico lopen een speler te moeten kopen."

Brands hoopt in ieder geval dat Molhoek zijn goede spel weer kan etaleren en zelfs een terugkeer naar Alkmaar wordt dan niet uitgesloten. "Molhoek is een op en top prof. Fysiek sterk, veelzijdig én gezegend met een functionele techniek. Bij AZ had hij de pech dat er veel concurrentie is op het middenveld. Maar de keren dát Molhoek meedeed, deed hij het naar behoren. We zullen Rogier dan ook zeker blijven volgen bij NAC. Ik sluit niet uit dat hij hier ooit als vaste waarde terugkeert."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!