Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Wesley Sonck bijna van Ajax'


4 juli 2003 - Volgens zowel De Telegraaf als de Belgische krant Het Laatste Nieuws heeft Ajax een principe akkoord bereikt met Genk over de transfer van Wesley Sonck. Paul Kpaka en Aaron Mokoena zullen onderdeel zijn van deze deal.

Sonck moet de aanvallende problemen van Ajax gaan oplossen. De club zoekt een echte killer in de zestien, Zlatan Ibrahimovic zou dan achter Sonck moeten gaan spelen. De Belgische aanvaller is de afgelopen twee seizoenen topscorer van de Belgische Jupiler League geworden en is daarnaast een vaste waarde in het Belgisch nationale team.

Aaron Mokoena is al rond met KRC Genk over een contract en zodoende lijkt de transfer van Sonck slechts een kwestie van tijd. Op dit moment werkt Paul Kpaka nog wel tegen. De aanvaller van Sierra Leone kwam via Feyenoord bij het Belgische RWDM terecht, uiteindelijk verkochten de Rotterdammers de jonge aanvaller aan Germinal Beerschot Antwerpen. Toen de satellietclub van Ajax. Naast Kpaka en Mokoena zal Ajax ook een geldbedrag moeten betalen aan Genk voor de aanvaller. Het aankomend weekend wordt er meer duidelijkheid verwacht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!