Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Robert Maaskant naar Willem II of Heerenveen'


29 december 2003 - RBC Roosendaal algemeen directeur Paul van der Kraan verwacht dat zijn trainer Robert Maaskant aan het eind van dit seizoen de club gaat verlaten. Dit liet hij vanmiddag weten in het Omroep Brabant radioprogramma Middagcafé. Van der Kraan denkt dat Maaskant naar Heerenveen of Willem II vertrekt. RBC heeft daarom al een lijstje samengesteld met mogelijke opvolgers van de succestrainer.


Van der Kraan: 'Ik hoop dat hij blijft, maar ik verwacht het niet. Dan moet je meteen kunnen schakelen en zeggen van nou, wie zijn de geschikte kandidaten. We hebben ondertussen een lijstje gemaakt met geschikte opvolgers die Maaskant kunnen opvolgen.' (Bron: Omroep Brabant)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!