Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten: 'we kunnen grote stap zetten'


5 september 2007 - Bondscoach Marco van Basten kwam op de website van de KNVb uitgebreid aan het woord voor de aanstaande kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Bulgarije, zaterdag in de Amsterdam ArenA.

Over de aanstaande duels tegen Bulgarije en Albanië. ,,Dat zijn wel de wedstrijden waar je naar toeleeft en ook naar uitkijkt. Allereerst natuurlijk omdat het allebei heel belangrijke duels voor ons zijn, maar ook omdat het alweer een tijd geleden is dat we de laatste kwalificatiewedstrijd hebben gespeeld."

Van Basten vervolgt: ,,Gespannen zijn we niet, maar wel nieuwsgierig. We hebben een heel interessante, jonge spelersgroep en we maken zijn met elkaar stappen. In vergelijking met drie jaar geleden, heeft de groep veel vorderingen gemaakt. En dat is heel positief. Wat dat betreft blijven we steeds weer nieuwsgierig of de ontwikkelingen zich snel doorzetten."

,,Voor ons is het doel duidelijk. We moeten ons kwalificeren voor het EK, dat is de hoofdzaak. Eerst hebben we dus Bulgarije en dat is gelijk een sleutelduel. En vier dagen later Albanië. Op het moment dat je zonder kleerscheuren door deze twee wedstrijden komt, heb je een grote stap richting kwalificatie gezet, omdat we dan een gat slaan met de Bulgaren. Komt ook nog eens bij dat als je van Bulgarije wint, je behalve dat je vijf punten voor komt, met een gelijkspel in de uitwedstrijd en een overwinning hier, je er ook wat betreft de onderlinge resultaten goed voorstaat."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!