Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch hard onderuit in Zwolle


7 september 2007 - FC Den Bosch kon de goede resultaten in de eerste vijf competitieduels vandaag niet doorzetten in Zwolle. Ondanks een 1-0 ruststand in het voordeel van de ploeg van trainer Theo Bos verloor FC Den Bosch ruim. FC Zwolle won vanavond met maar liefst 4-1

FC Den Bosch kwam al vroeg in het duel met een man minder te staan. Arjan Ebbinge moest na een half uur spelen al het veld met een rode kaart verlaten wegens het slaan van een tegenstander. Toch zou FC Den Bosch op voorsprong komen. Het was Koen van der Biezen die de openingstreffer wist te fabriceren.

Via doelpunten van Tozé (twee keer), Jongsma en Bakker zou FC Zwolle in de tweede helft erop en erover gaan. De thuisploeg boekte daarmee een knappe maar verdiende 4-1 overwinning.

Ondanks het verlies wisten de achtervolgers nauwelijks dichterbij te komen. Helmond Sport speelde met 1-1 gelijk tegen Haarlem terwijl Stormvogels Telstar met maar liefst 4-1 verloor van FC Dordrecht.

In de zesde speelronde was er opnieuw geen winst voor ADO Den Haag. Het kwam op eigen veld niet voorbij FC Emmen (2-2) ondanks twee benutte strafschoppen van Rick Hoogendorp. RKC Waalwijk wist op het kunstras in Apeldoorn met 6-2 te winnen van AGOVV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Matthijs Bremmer op 8 september 2007 om 09:56
Terechte overwinning voor FC Zwolle...Geweldige wedstrijd

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!