Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gregoor van Dijk niet naar FC Zwolle


29 december 2003 - FC Zwolle en Roda JC hebben de onderhandelingen over een mogelijke huur van Roda middenvelder Gregoor van Dijk gestaakt. Zwolle kan niet voldoen aan de voorwaarden die de Limburgse club heeft gesteld aan een mogelijke verhuur. Op dit moment kan Van Dijk niet rekenen op een basisplaats bij Roda. Niettemin wil de club hem graag behouden, om toch speelminuten op te doen was men van plan hem te verhuren. De eisen lijken voor Zwolle in ieder geval te gortig.


FC Zwolle zou een half jaarsalaris van Van Dijk op moeten hoesten om de speler van Roda JC te huren. De Limburgse club redeneert dat hij een half jaar bij Zwolle speelt, Zwolle zou dus gewoon zijn salaris voor die tijd moeten overnemen. Het ontbreekt bij Zwolle echter aan de middelen om dat bedrag op te hoesten. Zwolle lijkt sowieso slechts 1 transfer te kunnen doen de komende transferperiode.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!