Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mutu schiet Roemenen voorbij Wit-Rusland


8 september 2007 - Vandaag stond al twee duels op het programma in kwalificatiegroep G voor het Europees Kampioenschap in Zwitserland en Oostenrijk, de poule van het Nederlands Elftal. Adrian Mutu nam de Roemeense ploeg bij de hand in Wit-Rusland waar het een 3-1 zege boekte.

Luxemburg - Slovenië
Slovenië had vandaag in en tegen Luxemburg weinig problemen. De Sloveense ploeg kwam al na zeven minuten spelen op voorsprong door een treffer van Lavric. Nog voor rust maakte Novakovic er 2-0, Lavric zou in de tweede helft de 3-0 eindstand op het bord zetten.

Wit-Rusland - Roemenië
Adrian Mutu was bij de Roemenen de gevierde man. De aanvaller van Fiorentina opende na zestien minuten spelen tegen Wit-Rusland de score. Romasjtsjenko scoorde al snel tegen maar via Dica had Roemenië bij rust toch weer een voorsprong. Mutu zou in de tweede helft via een strafschop de 3-1 maken en dat zou het ook blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!