Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rob Baan stapt op bij Feyenoord


29 december 2003 - Rob Baan is niet langer de technisch directeur van Feyenoord. In goed overleg met het bestuur van Feyenoord is hij opgestapt bij de Rotterdamse club. Baan kwam dit seizoen bij Feyenoord onder vuur te liggen door enkele 'verkeerde' aankopen. Verscheidene spelers die werden gehaald bleken niet het succes te zijn waar op werd gehoopt.

‘We onderhandelen nu met Jan Reker als zijn vertegenwoordiger over de voorwaarden waaronder we dat zullen doen’, aldus Feyenoord voorzitter Jorien van den Herik op http://www.feyenoord.nl/. ‘De reden van het afscheid is onder meer dat we van inzicht verschillen over het gevoerde voetbaltechnische beleid en hierin voor de toekomst te weinig vertrouwen binnen de organisatie aanwezig is’.
Trainer Bert van Marwijk maakt het seizoen af, maar heeft Feyenoord wel verzocht de optie voor een vijfde jaar niet te lichten. ‘Ik blijf maximaal gemotiveerd om dit elftal zo hoog mogelijk te laten eindigen. Ik ken als geen ander de prestatienorm van Feyenoord’, aldus de Feyenoord-trainer, die aan het einde van het seizoen de langs zittende trainer bij Feyenoord is sinds de start van het betaalde voetbal. ‘En daarna ga ik elders een nieuwe uitdaging aan’.

Vandaag vond er een gesprek plaats tussen Van den Herik, Rob Baan, bestuurslid Willem Scholten, trainer Bert van Marwijk en manager interne en externe zaken Jan D. Swart. Van Marwijk gaf in dit gesprek aan dat hij hoopt dat Feyenoord de optie op een extra seizoen niet zal lichten, dat zal ook niet gebeuren. Van Marijk blijft wel aan in Rotterdam tot het einde van het seizoen. Feyenoord gaat nu op zoek naar een nieuwe technisch directeur als wel een nieuwe coach voor volgend seizoen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!