Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Manchester United nodigt Robben uit


30 december 2003 - Arjen Robben komt steeds dichter bij een transfer naar Manchester United, zo meldt De Telegraaf. De Engelse kampioen heeft de jonge aanvaller van PSV namelijk uitgenodigd om eens twee dagen op bezoek te komen en daar een wedstrijd bij te wonen als wel te praten met manager Sir Alex Ferguson. Robben heeft inmiddels Manchester laten weten dat hij samen met zijn vader komend weekend naar Manchester zal afreizen, PSV heeft geen problemen met het verzoek.


Robben is pas 19 jaar maar zeer gewild in Europa. De voormalig speler van FC Groningen zal komend weekend het duel van Manchester tegen Aston Villa bekijken op Villa Park, de wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de FA-Cup. Volgens de Telegraaf denkt Manchester United er over na de speler een contract aan te bieden voor vijf jaar. Volgend seizoen zal de speler direct worden uitgeleend aan PSV. Op deze manier kocht PSV Robben al van Groningen. Overigens zou Groningen bij een mogelijke transfer 10% opstrijken van de transfersom, althans als we de berichten uit Groningen moeten geloven. Manchester ziet Robben als opvolger van Ryan Giggs.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!