Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Snel duidelijkheid toekomst Robert Maaskant


30 december 2003 - RBC Roosendaal hoopt snel duidelijkheid te krijgen van Robert Maaskant. De coach zou eigenlijk pas eind januari moeten laten weten of hij bij de Brabantse club blijft, deze 'deadline' zal nu worden vervroegd. Voor 10 januari, wanneer RBC met haar selectie naar Turkije voor een trainingskamp vertrekt wil de club duidelijkheid. Ondertussen heeft de club al een profielschets gemaakt van de mogelijke opvolger van Maaskant.


Algemeen directeur Paul van der Kraan tegenover BN De Stem: 'We hebben Robert een goed voorstel gedaan. Hij heeft dat in beraad genomen, maar we vonden dat we eerder dan 31 januari moesten weten waar we aan toe zijn. Hij was het daar me eens.' Volgens BN De Stem heeft RBC inmiddels ook een profielschets gemaakt van een mogelijke opvolger. Deze moet in ieder geval joinger zijn dan 45 jaar. Eerder gaf Van der Kraan al aan te verwachten dat Maaskant naar Willem II of Heerenveen zou vertrekken.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!