Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint met 3-1 in Tilburg


16 september 2007 - FC Twente leek in het eerste half uur het spoor bijster in Tilburg tegen Willem II. In de tweede helft wisten de Tukkers zich te herpakken en uiteindelijk een 3-1 zege mee te nemen naar Enschede.

Twente was het spoor in de eerste helft echt helemaal bijster. De ploeg van trainer Fred Rutten veroorzaakte twee strafschoppen en verloor ook nog eens Luke Wilshire met een blessure. Gelukkig voor FC Twente wist doelman Sander Boschker de strafschop van Poepon te missen. Messoudi wist later wel een strafschop te benutten.

Na 31 minuten spelen zette Blaise N'Kufo zijn ploeg weer op het goede spoor, de Zwitserse aanvaller tekende voor de gelijkmaker. Door een eigen doelpunt van Willem II-aanvaller Demouge die ongelukkig een vrije trap van El Ahmadi binnenkopte, had FC Twente bij rust een 2-1 voorsprong.

In de tweede helft was het al snel Romano Denneboom die zijn ploeg op 3-1 zette. De wedstrijd was daarmee eigenlijk gespeeld want Willem II geloofde er eigenlijk niet meer in. FC Twente pakte de drie punten en is daarmee terug te vinden op een vijfde plaats op de ranglijst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!