Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ leidt puntverlies op Kasteel


16 september 2007 - AZ wist zich vandaag op Het Kasteel in Rotterdam knap terug te knokken na een 2-0 achterstand tegen Sparta. De gelijkmaker van Mounir El Hamdaoui was er een om in te lijsten. Bijna had AZ zelfs nog de volle buit gemaakt maar zo ver liet Sparta-doelman Sander Westerveld het niet komen.

Na zes minuten spelen was het Haris Medunjanin die ongelukkig de bal in zijn eigen doel schoot na een corner van Sparta. Medunjanin speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor Sparta.

De 1-0 zorgde in het restant van het duel voor een open wedstrijd. Beide teams gingen op zoek naar een doelpunt. Bij Sparta moest Sander Westerveld een aantal malen redden en was de paal een sta in de weg voor de Braziliaanse aanvaller Ari. Aan de andere kant moest Boy Waterman opletten niet een tweede treffer van de middag tegen te krijgen.

Uiteindelijk was het Nourdin Boukhari die een langerverwachte goal maakte. De uithaal van Boukhari bezorgde Sparta vlak voor rust een comfortabele 2-0 voorsprong. Toch zou het nog mis gaan voor de ploeg van trainer Aandewiel.

Een op het oog ingestudeerde vrije trap werd binnengetikt door Julian Jenner. Met nog ruim twintig minuten te gaan was er opeens weer alle kans voor AZ helemaal terug te komen. Al binnen enkele minuten was het Mounir El Hamdaoui die op fantastische wijze de 2-2 binnenschoot. In het restant van het duel probeerde AZ het nog wel maar zou er in Rotterdam niet meer gescoord worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!