Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twijfels over Bakkal


17 september 2007 - Het is nog niet helemaal duidelijk of Otman Bakkal aanstaande woensdag namens PSV actief zal zijn in het Champions League duel tegen CSKA Moskou. 'Het wordt een race tegen de klok', aldus Ronald Koeman tegenover De Telegraaf.

Over de inzetbaarheid van Koevermans is meer duidelijk. "De bovenbeenblessure van Danny Koevermans lijkt mee te vallen. Ik ga ervan uit dat hij er woensdag bij is."

Koevermans die afgelopen zondag nog aanwezig was op het Kasteel bij Sparta - AZ (2-2) ziet het ook wel zitten. "Ik merkte goed dat ik lang geen hele wedstrijd had gespeeld en ik ritme miste", aldus Koevermans tegenover De Telegraaf.

Overigens is Mike Zonneveld voor het duel van aanstaande woensdag geschorst. Vier jaar geleden kreeg Zonneveld in het UEFA Cup duel tussen NEC en Wisla Krakow een rode kaart en werd hiervoor twee duels geschorst. Deze verbanning kon echter nog niet worden uitgevoerd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!