Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wisgerhof: 'We verliezen van onszelf'


17 september 2007 - NEC behaalde uit vier duels pas een punt. Een tegenvallende start voor de ploeg uit Nijmegen. Zondag verloor NEC met in de eigen Goffert tegen NAC Breda. Tijd voor Peter Wisgerhof om zijn mening te geven.

"We verliezen van onszelf. Niets lukte bij ons. Zo begin je niks", aldus aanvoerder Peter Wisgerhof tegenover Omroep Gelderland. "Tegen dit elftal moeten wij thuis gewoon winnen. Dat was gezien het gebrek aan punten ook hard nodig. Maar op deze manier was er geen beginnen aan."

NEC zet zichzelf in de hoek waar de klappen vallen. Wisgerhof vervolgt tegenover Omroep Gelderland: "We maken het ons zo wel heel moeilijk. Zeker als je weet dat volgende week FC Twente wacht. Die zijn twee keer zo goed als NAC."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!