Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vlaar voor langere tijd uit de roulatie


17 september 2007 - Ron Vlaar zal de rest van dit kalenderjaar hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie komen. Uit onderzoek is gebleken dat de verdediger van Feyenoord in het duel met Roda JC de voorste kruisband van zijn linkerknie heeft ingescheurd.

Vooralsnog hoeft Vlaar niet geopereerd te worden. Over zes weken zal bekeken worden of dit alsnog noodzakelijk is mocht de kruisband niet zelf herstellen. Mocht er een operatie aan te pas komen dan zal Vlaar zeven tot negen maanden uit de roulatie zijn.

De verdediger raakte in het duel tussen Roda JC en Feyenoord afgelopen zondag geblesseerd nadat hij een overtreding maakte op Yulu Matondo. Vlaar kwam daarbij verkeerd neer en kermde het uit van de pijn. Scheidsrechter Haverkort gaf Vlaar een gele kaart vanwege de overtreding waarop de verdediger ondersteund moest worden om naar de kleedkamer te gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!