Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Castelen bezorgt HSV 1-0 zege


18 september 2007 - HSV kwam vanavond al in actie in de UEFA Cup. Vanwege het grote aantal Duitse deelnemers koos HSV vanwege televisieredenen om uit te wijken naar vanavond. HSV won het treffen met Litex Lovech met 1-0. Romeo Castelen maakte de enige treffer van het duel.

De club van trainer Huub Stevens moest vanavond in Bulgarije op bezoek bij Litex Lovech. Rafael van der Vaart, Joris Mathijsen, Nigel de Jong en Romeo Castelen begonnen alle vier in de basis.

Een kwartier voor tijd maakte Castelen de enige treffer van de avond. Vooraf waren er nog al wat twijfels over zijn inzetbaarheid vanwege enkelklachten. Met zijn goal bezorgde Castelen toch nog de overwinning, iets wat er langere tijd niet op leek. Beide teams hielden elkaar namelijk in de greep.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!