Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Vanavond overwinning voor PSV'


19 september 2007 - PSV wordt vanavond door de bookmakers gezien als de grote favoriet tegen CSKA Moskou, toch de winnaar van de UEFA Cup twee seizoenen geleden. Ook het gemis van een aantal basisspelers zou PSV er niet van moeten weerhouden vanavond af te rekenen met de Russische topploeg.

Een mengeling van Russische en Braziliaanse voetballers staat vanavond op het veld in Eindhoven voor de eerste speelronde in de groepsfase van de Champions League. Voor Ronald Koeman de taak zijn blessuregroep naar een goed resultaat te leiden.

PSV wordt daarbij in een strijd met CSKA Moskou gezien als favoriet. Voor winst van PSV wordt 1,75 maal de inleg uitgekeerd. Voor een overwinning van CSKA Moskou is dat maar liefst 4,80 keer je inzet. Een gelijkspel levert nog altijd 3,40 maal je inzet op.

Wed nu 50 euro gratis bij VoetbalPlus.nl en Unibet op PSV - CSKA Moskou en win daarmee maar liefst 87,50 euro! Wil jij ook geld verdienen? Klik dan nu hier!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 19 september 2007 om 21:44
toch een lastige pot

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!