Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles positief over Braziliaanse proefspeler


19 september 2007 - Heracles Almelo is zeer positief of de Braziliaanse verdediger Alair de Souza Camargo Junior die al enige tijd op proef is. De centrale verdediger lijkt zelfs in aanmerking te komen voor een contract.

De Braziliaanse verdediger wordt gezien ter versterking van het centrum van de verdediging, waar Heracles nog op zoek was naar aanvulling van een rechtspoot. De afgelopen jaren kwam de verdediger uit voor het Japanse Ventforet Kofu. Junior beschikt over een Italiaans paspoort waardoor hij geen duur salaris hoeft te ontvangen.

"Hij laat een stijgende lijn zin en tot nu toe hebben we een positieve indruk van hem. Alair is niet alleen een mandekker, hij kan ook meevoetballen en heeft een gemakkelijke crosspass van rechts naar links", aldus technisch directeur Nico-Jan Hoogma tegenover Voetbal International.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 19 september 2007 om 21:44
ben benieuwd

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!