Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tweetal terug bij Groningen


19 september 2007 - Groningen-trainer Ron Jans kan donderdag in het UEFA Cup duel tegen Fiorentina een beroep doen op Koen van de Laak en Erik Nevland. Beide aanvallers waren de afgelopen periode uit de roulatie vanwege verschillende blessures. Zowel Van de Laak als Nevland kunnen echter niet de negentig minuten volmaken, zo is de verwachting.

Marcus Berg en Paul Matthijs zijn in ieder geval niet beschikbaar voor FC Groningen. Berg heeft nog te veel last van een lichte hersenschudding die hij opliep in een interland met Jong Denemarken terwil Matthijs een blesure heeft aan het enkelgewricht.

Tim Matavz is daarnaast niet speelgerechtigd. De jonge Sloveense aanvaller speelde in de voorronde van de UEFA Cup al met zijn oude club ND Gorica.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 19 september 2007 om 21:44
zal moeilijk worden tegen fiorentina maar ze hebben wel een kansje!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!