Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek kiest voor Roorda en Beerens


19 september 2007 - Geert Arend Roorda staat voor een debuut in de basis bij SC Heerenveen. Morgen zal de negentienjarige middenvelder starten in het UEFA Cup-duel tegen Helsingborg. Voor het eerst in jaren start daarmee weer een echte Fries in het elftal van Heerenveen.

Roorda neemt bij Heerenveen de plaats van Breuer over die een linie terugzakt. Gertjan Verbeek tegenover De Telegraaf: "Omdat Geert Arend voor meer creativiteit zorgt, speelt hij op het middenveld. Ik kijk in dit geval niet naar leeftijd, maar naar kwaliteit. Of je dan 18 of 21 bent, maakt niet uit."

Ook Beerens zal in de basis van Heerenveen starten, de jonge aanvaller krijgt de voorkeur boven Jakob Poulsen. Heerenveen gaat dus morgen aanvallend van start. "Roy is aanvallend sterker en heeft een actie in huis. En daar willen we tegen Helsingborg gebruik van maken."

Verwachte opstelling SC Heerenveen: Vandenbussche; Zuiverloon, Dingsdag, Bak-Nielsen, Breuer; Roorda, Bradley, Pranjic; Beerens, Sibon en Sulejmani.

Wed nu bij Unibet 50 euro GRATIS op SC Heerenveen - Helsingborg!!!!!


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!