Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luigi Bruins loopt enkelblessure op


19 september 2007 - Er wordt door Feyenoord getwijfeld over de inzetbaarheid van Luigi Bruins in de topper van aanstaande zondag tegen PSV. Bruins ging woensdag op de training door zijn knie, eerder dit seizoen moest hij vanwege eenzelfde kwetsuur afhaken voor Jong Oranje.

Bruins tegenover Sportweek: ,Ik hoop nu maar dat ik op tijd fit ben. Ik wilde mn linkerbeen neerzetten om Theo Lucius een beetje te blokken, zodat ik met rechts kon gaan schieten. Maar net voordat ik mijn voet neerzette, raakte hij m aan. Daardoor klapte ik door mn enkel heen.

De talentvolle middenvelder vervolgt tegenover Sportweek. "Nu is het een kwestie van afwachten en de enkel goed rust geven en ijzen. Veel meer kan ik niet doen. Ik hoop echt dat het nog tijdig herstelt, want juist deze wedstrijd wil ik niet missen. Aan de ene kant is PSV-uit een gewone wedstrijd; als je wint krijg je gewoon drie punten, je krijgt er niet opeens vijf of zo. Maar tegelijkertijd is het natuurlijk wel een héél belangrijke wedstrijd. Als je wint, doe je heel goede zaken. En het is een meetpunt, hè. Ik hoop dat het een heel mooie wedstrijd wordt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 19 september 2007 om 21:43
had hem graag eens in de topper tegen psv gezien

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!