Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV start Champions League met winst


19 september 2007 - PSV is de groepsfase van de Champions League begonnen met een knappe 2-1 zege op CSKA Moskou. Danko Lazovic en Kenneth Perez sierden hun debuut in de Champions League op met een doelpunt.

Het was al met al een moeilijke avond voor de ploeg van Ronald Koeman. Aan de ene kant was daar het onverwachte oppurtunistische spel van CSKA Moskou wat het overigens wel een open wedstrijd maakte, aan de andere kant vergat PSV in de eerste helft niet tot scoren te komen.

PSV had in defensief opzicht duidelijk problemen met de Russische ploeg met daarin de Braziliaanse aanvallers Vagner Love en Jo. Zo oogde Eric Addo een aantal malen erg onzeker en verslikte Manuel da Costa zich ook een aantal malen. Aan de andere kant had bijvoorbeeld Danny Koevermans PSV op een 1-0 voorsprong moeten zetten.

Na bijna een uur spelen was daar uiteindelijk de bevrijdende 1-0 van PSV. Het was Danko Lazovic die oog in oog met de Russische doelman werd gezet door de ingevallen Kenneth Perez. Lazovic bleek koelbloedig genoeg om PSV op een 1-0 voorsprong te zetten.

CSKA Moskou ging op zoek naar de gelijkmaker, een doelpunt bleef echter uit. Tien minuten voor tijd maakte Kenneth Perez geheel onverwacht de 2-0 waardoor het duel gespeeld leek. Vagner Love maakte in de voorlaatste minuut nog de aansluitingstreffer. In de resterende tijd ging CSKA Moskou nog op zoek naar de gelijkmaker maar bleef PSV op de been.

PSV boekte daarmee een belangrijke 2-1 overwinning op CSKA Moskou. Drie belangrijke punten die PSV mogelijk opnieuw naar de tweede ronde van de Champions League kunnen brengen. In het andere duel in Groep G won Fenerbache met 1-0 van Inter Milan. In Istanbul scoorde Deivid vlak voor rust de enige treffer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!