Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Grandel staat open voor vertrek


20 september 2007 - Franck Grandel heeft zijn zinnen gezet op een transfer weg van FC Utrecht. De Franse doelman zou zelfs openstaan voor een transfer in januari, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Grandel heeft in de Domstad een contract tot het einde van het seizoen.

Grandel geeft de voorkeur aan een terugkeer naar Frankrijk maar ook voor aanbiedingen uit Spanje en geboorte-eiland Guadeloupe staat de doelman open. Grandel tegenover het Algemeen Dagblad: ,,Mijn manager is voor me bezig. Een vertrek is nu nog niet concreet aan de orde. Zoals het er momenteel voorstaat, ben ik nog een maand of tien bij FC Utrecht in dienst. Maar wellicht is er al in de winterstop iets mogelijk.

FC Utrecht heeft een eenzijdige optie om het aflopende contract met de 29-jarige Grandel te verlengen. Zo ver lijkt het niet te komen nu de 21-jarige Wesley de Ruiter er aan zit te komen. Daarnast is Michel Vorm als eerste doelman onomstreden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 20 september 2007 om 17:42
is er wel een club die hem wil hebben uberhaupt?

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!