Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been en NEC eens over nieuw contract


20 september 2007 - Mario Been staat op het punt zijn contract bij NEC te verlengen. Al lange tijd zat er een contractverlenging in en nu lijkt het daar ook daadwerkelijk van te komen. Been gaat in Nijmegen een contract tot en met de zomer van 2010 tekenen.

Been tegenover Omroep Gelderland: "Op zich heel mooi dat ze juist nu met me verder willen, terwijl we zestiende staan en er wat onrust is bij de supporters. Ze kijken hier gelukkig ook naar andere dingen en raken niet in de war van één of twee nederlagen."

De oefenmeester is zeer tevreden in Nijmegen. "Een heerlijke volksclub, een beetje het idee van Feyenoord. En de investeerders zijn ook bereid om iets te doen, dat is belangrijk."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!