Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax boekte knappe zege op Zagreb


21 september 2007 - Ajax heeft een knappe 1-0 overwinning geboekt in de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Het spel was niet groots maar het resultaat staat er tegen de nog altijd ongeslagen koploper van de Kroatische competitie.

Met maar liefst negen defensief-ingestelde speler begon Henk ten Cate met veel ontzag aan het duel met Dinamo Zagreb. De Kroatische club liep kwalificatie van de Champions League mis in de derde voorronde door uitgeschakeld te worden door Werder Bremen, waar men overigens goed partij tegen bood.

Na 62 minuten spelen viel in een volgepakt stadion in Zagreb de beslissing. Op aangeven van Huntelaar was het Dennis Rommedahl die de Duitse doelman Koch van Zagreb omspeelde en de bal in een leeg doel schoof. In de resterende tijd was er geen sprake van Kroatische druk. Wel was invaller Suarez zelfs nog dichtbij de 2-0.

Ajax heeft dus een uitstekende uitgangspositie voor het thuisduel over twee weken tegen Dinamo Zagreb. Mogelijk dat er dan ook weer wat spelers, die nu nog geblesseerd zijn, kunnen aansluiten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!